Праздники
<<  Russian and English Holidays New Year’s Day  >>
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
Where do people put Christmas presents
Where do people put Christmas presents
Where do children put their stockings when they go to bed
Where do children put their stockings when they go to bed
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
Sing the song:
Sing the song:
Good tidings to you wherever you are
Good tidings to you wherever you are
Sing the song:
Sing the song:
Good tidings we bring to you of good cheer
Good tidings we bring to you of good cheer
Sing the song:
Sing the song:
Good tidings to you wherever you are
Good tidings to you wherever you are
Sing the song:
Sing the song:
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR
CHRISTMAS AND NEW YEAR

Презентация: «CHRISTMAS AND NEW YEAR». Автор: User. Файл: «CHRISTMAS AND NEW YEAR.ppt». Размер zip-архива: 2832 КБ.

CHRISTMAS AND NEW YEAR

содержание презентации «CHRISTMAS AND NEW YEAR.ppt»
СлайдТекст
1 CHRISTMAS AND NEW YEAR
2 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Teacher: Karpova Inna Leonidovna

3 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Give presents Celebrate Get presents Decorate Bring presents Wish Christmas Eve Greeting cards Stockings Colored lights Trafalgar Square Norway Make resolutions Keep resolutions

4 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

When is Christmas Day? The 25th of December is Christmas Day.

5 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Is it a happy holiday? It’s a happy holiday for a lot of people in different countries.

6 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Why are people busy some weeks before Christmas? Some weeks before Christmas English people are busy. They send greeting cards to all their relatives and friends.

7 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Where can people get Christmas cards? You can buy Christmas cards or you can make them. A lot of children make their cards at school.

8 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

How do people decorate a Christmas tree? People buy a Christmas tree and decorate it with toys, colored balls and little colored lights.

9 Where do people put Christmas presents

Where do people put Christmas presents

People put their presents under the tree.

10 Where do children put their stockings when they go to bed

Where do children put their stockings when they go to bed

When children go to bed, they put their stockings near their beds.

11 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Who comes at night? At night Father Frost comes. What does Father Frost bring? He has got a big bag of presents for children.

12 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Where does he put presents for children? He puts the presents into the children’s stockings.

13 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Where is there a big Christmas tree in London? Every year there is a very big Christmas tree in the centre of London, in Trafalgar Square.

14 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Who sends a big Christmas tree to Londoners? This is a present from the people of Norway to the people of Great Britain. They send it to Londoners every year and Londoners decorate the Christmas tree.

15 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Are the streets in London decorated? On Christmas Eve the streets in London are decorated, too.

16 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Why are the shops busy on Christmas? The shops are very busy on Christmas. People want to buy presents for their family and friends (for their nearest and dearest).

17 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What do people buy for the Christmas parties? People buy a lot of food and drink for all the Christmas parties.

18 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

When do people open their presents? People open their presents on Christmas morning and they all are happy with what they get.

19 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What do people wish their nearest and dearest? On Christmas people wish their nearest and dearest a merry Christmas.

20 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What do English people eat for Christmas?

21 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

For Christmas dinner people eat turkey, potatoes and green vegetables. Then they have the Christmas pudding. At five o’clock it’s time for tea and Christmas cake.

22 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What is the day after Christmas? The day after Christmas is Boxing Day.

23 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What do people usually do that day? People usually visit their relatives and friends. They do not work on that day.

24 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Do all people celebrate New Year? Not all English people celebrate New Year.

25 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

When do they celebrate it? They celebrate New Year on the 31st (thirty first) of December.

26 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

How do English people celebrate New Year? They have a New Year party at home.

27 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What do they wish their nearest and dearest? On that day they wish their dearest and nearest a “Happy New Year”. When Big Ben strikes twelve they drink a toast to the New Year.

28 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Do American people celebrate New Year? In America people celebrate New Year, too.

29 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Do English and American people make New Year’s resolutions? English and American people often make New Year’s resolutions.

30 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What New Year’s resolutions are for children? Children make New Year’s resolutions, too. They are going: - to help mum about the house; - to be nice to a litter sister or a brother; - to do exercises every morning; - not to be late for school.

31 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

What New Year’s resolutions are for Mums and Dads? Mums aren’t going to eat chocolates, bread or spaghetti. Dads are going to play tennis every day.

32 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Do people always keep their resolutions? Mums and Dads usually keep their resolutions but children don’t always. And what about you? .

33 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Do you make New Year’s resolutions? Do you always keep them?

34 Sing the song:

Sing the song:

We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas And a happy New Year!

35 Good tidings to you wherever you are

Good tidings to you wherever you are

Good tidings for Christmas and a Happy New Year!

36 Sing the song:

Sing the song:

We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas And a happy New Year!

37 Good tidings we bring to you of good cheer

Good tidings we bring to you of good cheer

Good tidings for Christmas and a Happy New Year!

38 Sing the song:

Sing the song:

We fish you a hairy Chris moos, We fish you a hairy Chris moos, We fish you a hairy Chris moos And a hippo New Year!

39 Good tidings to you wherever you are

Good tidings to you wherever you are

Good tidings for Christmas and a Happy New Year!

40 Sing the song:

Sing the song:

We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas And a happy New Year!

41 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 1. The _____ is Christmas Day. A) 31st of December B) 14st of February C) 1st of January D) 25th of December

42 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 2. Happy New Year! ________________ A) With great pleasure! B) Thank you very much! C) The same to you. D) Oh, Year!

43 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 3. We wish you a _____Christmas and a _____ New Year. A) happy, merry B) funny, lovely C) merry, happy D) funny, sunny

44 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 4. On holidays people don’t _____. A) have parties B) visit their friends C) go out D) work

45 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 5. Every year there is a very big _____tree in the centre of London. A) Christmas B) winter C) New Year D) happy

46 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 6. Not all English people _____ New Year. A) invite B) have C) decorate D) celebrate

47 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 7. There is a present _____ the Christmas tree. A) under B) near C) on D) in front of

48 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 8. I don’t like him. I don’t want to _____ to my New Year party. A) get B) visit C) come D) invite

49 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 9. Children think that Father Christmas _____ them presents. A) brings B) gives C) sends D) write

50 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

TEST 10. People open their presents _____. A) on Christmas Eve B) on Christmas morning C) on Christmas evening D) on the day after Christmas

51 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Check your test 1. D 6. D 2. C 7. A 3. C 8. D 4. D 9. A 5. A 10. B

52 CHRISTMAS AND NEW YEAR

CHRISTMAS AND NEW YEAR

Your mark: 10 – “5” 9 – 8 – “4” 5 – 7 – “3”

«CHRISTMAS AND NEW YEAR»
http://900igr.net/prezentacija/anglijskij-jazyk/christmas-and-new-year-159845.html
cсылка на страницу

Праздники

20 презентаций о праздниках
Урок

Английский язык

29 тем
Слайды